Het team van Aranco bestaat uit ervaren consultants die, ieder vanuit een eigen expertise, snel relevante structuren in complexe vraagstukken kunnen aanbrengen. We begrijpen organisaties en werken gemakkelijk met mensen op alle niveaus. Op basis van onze gezamenlijke expertise helpen wij organisaties innovatieve ideeën naar een duurzaam business model te vertalen, vaak resulterend in complexe samenwerkingsvormen, waaronder publiek-private samenwerkingsconstructies (PPS).

Arno

Arno Knoops

Directeur & Senior Consultant

Arno Knoops

Directeur & Senior Consultant

Competenties en persoonskenmerken

Gedreven professional met een zeer brede ervaring zowel in de profit als non-profit sector. Een 35 jaar succesvol trackrecord in verschillende directie en bestuursfuncties in de internationale B-t-B markt in diverse sectoren (telecommunicatie/ICT, industriële bouw en dienstverlening, petrochemie) alsmede de zorgsector. Bestuurs-, advies- en programmamanagement ondersteuning voor het bedrijfsleven en (semi-)overheden. Persoonlijk een bijzondere belangstelling voor de thema’s leiderschap en grensoverschrijdende samenwerking. Persoonskenmerken zijn:

  • gedreven, doelgerichte professional
  • bruggenbouwer met uitstekende communicatieve vaardigheden
  • weet complexe situaties snel te doorgronden
  • integere, ondernemende, gepassioneerde en maatschappelijk betrokken teamspeler

 

Achtergrond

Masters Degree in Mechanical Engineering, Eindhoven University of Technology.

 

Expertisegebieden

Bedrijfsleven breed ( grote internationale organisaties, MKB, start-ups) in vele sectoren. 

Gezondheidszorg, onderwijs & arbeidsmarkt, grensoverschrijdende samenwerking

 

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans (basiskennis)

 

Contact

arno.knoops@aranco.nl

+31 (0) 6 42772030

www.linkedin.com/in/arnoknoops

Wesley

Wesley Jongen

Senior Consultant

Wesley Jongen

Senior Consultant

Competenties en persoonskenmerken

Initiatiefrijk, netwerkvaardig en empathisch: dit zijn de kenmerken die mij het best typeren. In mijn werk streef ik er altijd naar om op een proactieve en pragmatische wijze te zoeken naar oplossingen voor problemen of uitdagingen, zonder hierbij de balans tussen de belangen van verschillende partijen uit het oog te verliezen. In mijn voornaamste aandachtsgebied, de publieke gezondheidszorg, hecht ik bijvoorbeeld grote waarde aan de verbindingen tussen onderzoek & onderwijs, beleid en praktijk in de vorm van publiek-private samenwerkingsverbanden.

De publieke gezondheidszorg heb ik goed leren kennen, zowel op academisch niveau (door mijn promotieonderzoek naar de hervormingen in de Nederlandse langdurige zorg), als op proces- en bedrijfsmatig niveau door diverse projecten bij Aranco.

 

Achtergrond
PhD in public health, MSc European Public Health (Maastricht University), MA European Studies (Maastricht University)

 

Expertisegebieden
Publieke gezondheidszorg, onderwijs & arbeidsmarkt, grensoverschrijdende samenwerking

 

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits

 

Contact
wesley.jongen@aranco.nl

+31 (0) 6 55 11 26 46

www.linkedin.com/in/wesley-jongen

Andy

Andy Radzimski

Business Consultant

Andy Radzimski

Business Consultant

Competenties en persoonskenmerken

Ik ben een empathische relatiebouwer die snel relevante structuren in complexe (academische) organisaties kan begrijpen en contact kan leggen met mensen op alle niveaus. Door het werken en wonen in verschillende landen heb ik interpersoonlijke en interculturele vaardigheden ontwikkeld die me helpen te integreren in teams van mensen met verschillende achtergronden en deze mensen ook te verbinden. Als meertalige Business Consultant help ik organisaties (in een grensoverschrijdende context) innovatieve ideeën uit het bedrijfsleven en de publieke sector naar een gezamenlijk duurzaam business model te vertalen, vaak resulterend in complexe samenwerkingsvormen, waaronder publiek-private samenwerkingsconstructies (PPS).

Mijn expertise is de gezondheidszorg die ik tijdens mijn loopbaan van binnen en buiten en in verschillende landen heb leren kennen. Ik heb een passie voor (technologische) zorginnovaties die vooral maatschappelijke winst creëren. Verder heb ik door mijn internationale achtergrond en mindset groot belang aan grensoverschrijdende samenwerking en help ik organisaties uit Nederland, Duitsland en België op verschillende vlakken de grenzen te slechten.

 

Achtergrond
MSc Healthcare Policy, Innovation and Management (Maastricht University), MPthy Manual Physiotherapy (Otago University, New Zealand)

 

Expertisegebieden
Gezondheidszorg(systeem) in Nederland en Duitsland, onderwijs & arbeidsmarkt, grensoverschrijdende samenwerking

 

Talen
Duits, Nederlands, Engels, Pools

 

Contact
andy.radzimski@aranco.nl

+31 (0) 6 21 36 42 03

www.linkedin.com/in/andy-radzimski

light+blue+rectangle

Gijs Hodenius

Junior Business Consultant

Gijs Hodenius

Junior Business Consultant

Competenties en persoonskenmerken
Vanuit mijn twee verschillende studieachtergronden (economics en oudheidstudies) heb ik analytisch en kritisch leren denken. Het doorgronden van complexe situaties en de juiste vragen stellen gaat mij dan ook goed af. Ik ben een ambitieuze en harde werker die streeft naar het beste resultaat. Daarnaast fascineren verschillende culturen mij. Daarom ben ik ook geboeid door grensoverschrijdende samenwerking. De interactie tussen verschillende landen en de gevolgen hiervan op bedrijven en mensen boeien me mateloos.

 

Achtergrond
MSc Economics: International Business (Radboud Universiteit Nijmegen); MA Oudheidstudies (Radboud Universiteit Nijmegen)

 

Expertisegebieden
Grensoverschrijdende samenwerking, arbeidsmarkt, overheid, cultuur

 

Talen
Nederlands (C2), Engels (C2), Frans (B1), Duits (B1), Italiaans (A1), Japans (A1)

 

Contact
gijs.hodenius@aranco.nl

+31 (0) 6 21 95 51 82

www.linkedin.com/in/gijshodenius

dieu

Dieudonnee Cobbe

Junior Business Consultant

Dieudonnee Cobben

Junior Business Consultant

Competenties en persoonskenmerken

Bruggenbouwer, empatisch en creatief: kernwoorden die mij het beste typeren. In mijn werk streef ik altijd ernaar om op een gedragen manier, een diversiteit van stakeholders includerend, toe te werken naar een pragmatische en constructieve oplossing. Vanuit mijn studies heb ik geleerd zowel het bedrijfsperspectief als het bredere institutionele en maatschappelijke systeem te begrijpen. Vanuit mijn onderzoekservaring neem ik een kritisch-constructieve blik mee waarmee ik altijd op zoek ben naar een onderbouwde en valide oplossing die gestoeld is op zowel inzichten uit de praktijk als wetenschap. Ik hecht grote waarde aan het begrijpen van de talen van verschillende type organisaties en hen zoveel mogelijk te ondersteunen in hun zoektocht richting een gezamenlijk geformuleerde taal en doelen.

 

De duurzaamheidssector en de gezondheidszorg heb ik goed leren kennen zowel vanuit mijn studies, Honors program tijdens studies, promotieonderzoek en door diverse projecten bij Aranco.

 

Achtergrond
Masters Degree in Innovation Management en Innovation Sciences (specialisatie werktuigbouwkunde), Eindhoven University of Technology.

 

Expertisegebieden
Publiek-private samenwerkingen, gezondheidszorg, duurzaamheid, smart en safe cities, onderwijs.

 

Talen
Nederlands, Engels, Duits

 

Contact
dieudonnee.cobben@aranco.nl

+31 (0) 6 27 17 74 72

https://nl.linkedin.com/in/dieudonnee-cobben-bb33108b